. Ma Alfonz napja van.
Baleset az ÁRKÁD körforgalom Budai úti kijáratánál
2014-08-05 14:25:03
Baleset az ÁRKÁD körforgalom Budai úti kijáratánál

Baleset az ÁRKÁD körforgalom Budai úti kijáratánál

Ma délelőtt baleset történt az ÁRKÁD körforgalom Budai úti kijáratánál.  Két jármű ütközött, közlekedési lámpás irányítás mellett, keresztező módon.  Mikor nem véd a lámpa?

 

A Budai út felől az Árkád bevásárló központ mögé, illetve az excentrikus körforgalom felé nehéz kanyarodni, mert nagyon rövid ciklusidővel működik a lámpa. Az utóbbi hónapokban, többször napokra, a Budai úti lámpa nem működött, illetve villogó sárgával engedte a táblás forgalmi rendet működni. Ez a csúcsforgalmi időkre jellemző Budai úti torlódásokat felszámolta, mert az autósok rugalmasan és gyorsan be tudtak hajtani a csomópontba. A gyalogosok, kerékpárosok persze nem voltak előnyben.

 

A körforgalomból kihajtók két fő iránya is jól haladt. A gond akkor van, ha hol van lámpás szabályozás, hol nincs. A megszokásból autózók tipikus csapdája. Ennek következményét látta ma délelőtt tudósítónk, két gépkocsi okozta karambol, két rendőrségi gépkocsi által zárt helyszín...

Baleset az ÁRKÁD körforgalomnál

 

Szolgáljon okulásul a csatolt kép.

 

(szerk)

Utoljára frissítve: 2014-08-06 06:05:13

További híreink
Az utolsó aranyló őszi napon a Mátrában jártunk
Az elmúlt szombaton a Mátrában jártunk, az utolsó olyan napon, amikor az ősz még megmutatta aranyló és sokszínű arcát - a héten már hó lepte el a Kékestetőt.
2020-10-17 17:53:33, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Elhunyt a legendás magyar színésznő
85 éves korában vasárnap elhunyt Vass Éva kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész – közölte a szinhaz.org színházi portál.
2019-05-13 10:48:06, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Autópálya baleset-torlódás és tolakodás
Tanulnunk kell a közlekedést. A közlekedésben minél nagyobb a járműved, annál nagyobb a felelősséged, de mindenki egyenrangú, főleg a szabályok betartásának kötelmében. H...
2014-07-31 17:50:06, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kis híján háromszázmillió forint támogatást kapott a Nemzeti Filmintézettől a kormányközeli újságíró, publicis...
Bővebben >>