. Ma Emma napja van.
Közös Fórum, közös országos és helyi jelöltek.
2014-03-06 14:31:10
Közös Fórum, közös országos és helyi jelöltek.

Közös Fórum, közös országos és helyi jelöltek.

Karácsony Gergely és Vadai Ágnes közösen vett részt Fábián György és Glázer Tímea fórumán. A győri 1 és 2 választókerület jelöltjeinek együttműködése szinte már megszokott. A győriek érezhetik, ez a páros tud és akar együttműködni a városunkért. Országos vendégeik pedig azt bizonyították, itt az egész ország közös hajójában együtt kell és lehet evezni.

 

A fórum az MSZP Hermann Otto uti székháza nagytermét színültig megtöltő érdeklődők nagy tetszésére zajlott, ahol Karácsony Gergely elmondta, a Fidesz legyőzhető, mert ezt mutatják már a legfrissebb adatok, de azért is, mert Orbán Viktor saját népe ellen küzd, és minden háborút amit eddig vívott, elveszített.

 

A szavazáskor a szavazókörökbe kell 22 000 igazi demokrata, aki vállalja, hogy egész napját rászánva figyel és megakadályoz minden csalási kísérletet, ami a szavazók befolyásolása, félrevezetése iránt előfordulhat. A Fidesznek van igazán félnivalója, mert amit az elmúlt négy évben tett, és az kiderül, akkor nagy bajban lesznek a Fidesz politikusok, a saját híveik bosszújától retteghetnek.

Ahhoz hogy a választások valóban választások legyenek, ahhoz a szavazat titkosság megőrzése a legfontosabb.

 

A fórum második felére érkező  — és nagy tapssal fogadott — Vadai Ágnes elmondta, hogy az országban járva a legszörnyűbb szociáális és gazdasági ellehetetlenülést látja. Győrt ismeri, itt ez kevésbé jellemző, de ami közös Győrben és az országban az a félelelm légköre. Az új kormányzat Mesterházy Attila vezetésével megszünteti a féelem légkörét, és helyreállítja a bizalmat.

 

Aki nem szavaz a Fidesz leváltására, az ellenzéski összefogás öt pártjára, az a félelmet akarja fenntartani.

Személyesen közreműködésével március 5.-én létrejött a megállapodás a rendvédelmi dolgozók szakszervezetével, hogy a szolgálati nyúgdíjból kizártak újra nyugdíjjasok legyenek és a 16%-os adójuk eltörlésre kerüljön, valamint a hon- és rendvédelem , valamint a büntetésvégrehajtás területén dolgozók megbecsülése nőjjön, az új Mesterházy kormány első intézkedései között.

 

Ezen társadalmi célok mellett minden energiáján azon van, hogy a nők szerepvállalása, a képviseleti testületekben, döntési fórumokon is növekedjen. Ezért különösen büszke arra, hogy Glázer Tímea, aki a Demokratikus Koalíció elnökségében is társa, esélyes, energikus és igazi modern, az emberekkel szót értő, értük kiálló politikus nő, képviselő nő lesz. Ezért szavazzanak rá!

A nőknek össze kell fogniuk annak érdekében, hogy végre egyre nagyobb számban nők legyenek a parlamentben, mert nélkülük a döntés és törvényalkotás egyre egyoldalúbb. Ez nem hátrányos a férfiaknak, sőt olyan támaszt kapnak a társadalmi kérdések eldöntésének felelősségében , mint a családi életben.

 

Fábián György képviselőségét is támogatja, mert tehetséges őszinte ember a munka és média világából, aki Győr és a fejlődés iránt elkötelezett.

 

Az ellenzéki összefogás különböző, színes irányzatainak erői nem ígérgetnek, de tisztességesen dolgoztak eddig is, és ezután is a választóikért. Mert a képviselők valódi feladata az, hogy szolgálják választóiket és nem fordítva.

 

 

-ZaH-

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>