. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Tejszín a kapu színnel keverve
2015-08-28 08:59:59
Tejszín a kapu színnel keverve

Tejszín a kapu színnel keverve

Simon Róbert Balázs sajtótájékoztatón örömmel jelentette be, hogy a megyénkben 55 milliárd Ft fejlesztési pénz érkezik a 2014-2020 közötti időszakban, ami óriási előrelépés az eddigiekhez képest.


A DK közleményét is teljes mértékben közöljük, de kérdésünk is volt a DK megyei képviselőjéhez, aki a DK közleményét kiadta.

 

A Demokratikus Koalíció megyei szervezetei kijelentik, hogy ez a porhintés már megalázó a lakosságnak, és Simon Róbert Balázshoz is méltatlan.

A miniszteri biztos úr úgy próbálja szépíteni a helyzetet, hogy a megyei kerethez hozzászámolja Sopron és Győr fejlesztési pénzét, gondolva hogy ettől nem hiányzik majd a 10 milliárd.

Ez elvtelen és méltatlan játék a számokkal és az emberek bizalmával, amiből nem lesz több út, munkahely, falusi óvoda- bölcsőde,  jobb egészségügy!


A Demokratikus Koalíció felszólítja Simon Róbert Balázst, hogy októberig, amíg a megbízásáért helyettes-államtitkári fizetést kap, tegyen határozott lépéseket a megyétől elvont 10 milliárd, kormányhatározatban történő garantált visszajuttatására.
Ezzel a ténnyel jelenjen meg a nyilvánosság előtt, akkor arra büszke lehet!

Az, hogy nyilatkozatában elismeri az előző évek elrontott fejlesztési forrás elosztás tényét, őszinteségének tulajdonítjuk, és reméljük, hogy itt nem csak a Simicska érdekeltségeknek juttatott pénzek kidobására gondol.

 

Megkérdeztük Szabó Zoltán DK képviselőt, miért ez a legfontosabb kérdés most?


Sz.Z: Ha az állami tisztséget viselők elferdítik a tényeket, és  pl. 10 milliárd forint elvételét győzelemnek állítják be, akkor ez nagyon fontos, mert aki nem mond igazat vagy hamisítja a tényeket, akkor abban az állampolgár nem bízhat meg más ügyekben sem. Egyszerűen az emberek tisztánlátása, józan ítélőképességének védelme ma már a tét!

 

 Ez a kormányzat lábbal tapossa a demokráciát, önkormányzatiságot és a szabad és független tájékozódás lehetőségét veszi el az emberektől, a pénzükön túl. Simon képviselő tevékenysége a jéghegy egy kis látható darabja. Személyesen nagyon sajnálom őt, amiért ezt a dicstelen szerepet elvállalta. A dupla fizetés nem lehet indok, mert az egyiket azért kapja, hogy a másikért, ne dolgozzon meg? Ezzel képviselői esküjét se tartsa be?

 

Hogy világos legyen! Ez olyan helyzet már, mint a II. világháborús győzelmi jelentések a Don-kanyarból vagy a Szocialista munkaverseny hősi tettei. Hamis propaganda, ami lenézi az embereket!

 

Sajnálom hogy ebben Győr volt alpolgármestere részt vállal!

 

-ZaH-


Utoljára frissítve: 2015-08-28 09:03:19

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>