. Ma András, Andor napja van.
Délelőtt baleset miatt lezárták a Mártírok út és Tompa utca kereszteződését Komárom felé.
2014-07-07 15:19:13
Délelőtt baleset miatt lezárták a Mártírok út és Tompa utca kereszteződését Komárom felé.

Délelőtt baleset miatt lezárták a Mártírok út és Tompa utca kereszteződését Komárom felé.

Délelőtt baleset miatt lezárták a Mártírok útja és Tompa utca kereszteződését. Hétfő délben egy megkülönböztetett jelzését használó darus műszaki mentő "tűzoltó autó" elé hajtott egy  Skoda tipusú személygépkocsi figyelmetlen  vezetője.

 

Mint a Győri Hírhatár helyszínen járt tudósítója szemtanúktól megtudta, a Tompa utca felől, a lámpa zöld jelzésére egy Skoda személygépkocsi az egyenesen haladó sávjában elindult, figyelmen kívül hagyva a Bisinger felüljáró felől érkező, megkülönböztető jelzéseit használó, a Győr-Moson-Sopron megyei Katasztrófavédelem Parancsnokságához tartozó, darus műszaki mentő gépkocsit.

 

A tűzoltó autó az összeütközést nem tudta elkerülni, és a megállásig a Skodát legalább 15-20 m-en keresztül maga előtt tolta.

 

A közelben, zárt üzletében dolgozó szemtanú, a szirénázásra nézett fel és látta az ütközést, valamint azt, hogy az ütközés után a darus tűzoltó autó letolatott a személygépkocsiról, és a Skodából az anyósülésről kiszáll valaki.

 

Más szemtanú elmondása szerint a Skoda vezetője azért volt figyelmetlen, mert a mellette balra kanyarodó sávban lévő gépkocsi nem indult el, mert a jól hallhatóan szirénázó tűzoltó autónak biztosította az elsőbbséget.

 

A baleseti helyszínelés idejére a keleti irányban, Komárom és az Audi felé tartó forgalmat a Nagysándor József út - Ipar út felé terelték, így azonban az említett csomópontban keletkezett dugó és az egyébként csendes gyárvárosi főutcát feltöltötték az elterelt autók.

A balesetben a helyszíni információk szerint tűzoltó nem, viszont a Skoda vezetője súlyosabban megsérült.

 

A darus mentő autó, amivel egyébként súlyos baleseteknél találkozhatunk, például akkor, amikor az autópályán felborult kamionokat emelget, Ács fellé tartott, műszaki mentésre. Azaz ezzel a balesettel, más bajba jutottak mentése szenvedett késedelmet, illetve fényképünkön látható, hogy a darus autó is jelentős javításra szorul, így a javítás idejére kiesik a szolgálatból.

 

Tűzoltó autó elé hajtott Skoda

 

A nyár egyik kánikulai napja van, amikor a figyelmünket a hőség ellankasztja. Ilyenkor sokkal jobban kell figyelni, mert a közlekedésnek nevezett társasjátékból szerencsés hazaérkezőnek érdemes lenni!

 

-ZaH-

 

Utoljára frissítve: 2014-07-08 12:47:23

További híreink
A koronavírusba halt bele Böröndi Tamás, nem volt alapbetegsége
A Vidám Színpad 65 éves igazgatója koronavírussal küzdött, és ebbe halt bele 65 évesen – erősítette meg a család engedélyével a Blikknek az intézmény sajtóreferense, aki ...
2020-11-25 10:36:48, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Az utolsó aranyló őszi napon a Mátrában jártunk
Az elmúlt szombaton a Mátrában jártunk, az utolsó olyan napon, amikor az ősz még megmutatta aranyló és sokszínű arcát - a héten már hó lepte el a Kékestetőt.
2020-10-17 17:53:33, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Elhunyt a legendás magyar színésznő
85 éves korában vasárnap elhunyt Vass Éva kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész – közölte a szinhaz.org színházi portál.
2019-05-13 10:48:06, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A 444.hu vette észre a koronavírus-fertőzés következtében elhunytak listáján, hogy 1985-ös sorszámmal egy újab...
Bővebben >>