. Ma Alajos napja van.
Első12345KövetkezőUtolsó (84)
OKTÓBER 6.
Az évfordulókról megemlékezni mindig jó, tisztességes, a gondolkodó, történelemből tanulók számára pedig hasznos. Sok ünnepi, hivatalos megemlékezés mellett megkértük a történelem értékéről sokszor megemlékező megyei közgyűlési képviselőt, Szabó Zoltánt, írjon egy cikket, amit változatlanul közölhetünk, terjedelmi korlátok nélkül. A Fotók a szerző személyes felvételei (szerk)
2017-10-06 12:34:54, Hírek, Vélemény Bővebben
DK- A MEGYEI ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ JELÖLTEK SORA TELJES
A Demokratikus Koalíció közleményben tudatta, hogy képviselő jelöltjei készen állnak Győr-Moson-Sopron megyében.
2017-10-05 10:05:08, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
DK- JELÖLTEK
A Győri egyes és kettes választókörzet elnöksége közleményt adott ki, hogy rendelkeznek a választókerületi országgyűlési jelöltekkel. A közlemény szűkszavú, de súlyos mondatokat tartalmaz.
2017-09-22 17:36:03, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
ÖNRENDELKEZŐ ÉLETET ÉLNI - SAJTÓKÖZLEMÉNY
Önrendelkező élet: tényleges elköteleződést várnak a mozgássérült emberek a magyar államtól A magyar államnak ténylegesen el kell köteleződnie a fogyatékos személyek jogairól szóló ENSZ-egyezmény mellett és fel kell gyorsítania a végrehajtását, mert tíz évvel a ratifikálása után az önrendelkező élet a legtöbb mozgássérült ember számára még mindig elérhetetlen álom – fogalmazta meg a MEOSZ Önrendelkező Élet Munkacsoportja a szövetség csütörtöki tanulmánybemutatóján.
2017-09-22 17:12:16, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
ÚJABB NAPELEMEK A PETZ ALADÁR MEGYEI OKTATÓ KÓRHÁZON
Kara Ákos a kettes választókörzet országgyűlési képviselője büszkén jelentette be a kórház vezetőivel tartott sajtótájékoztaton, hogy újabb segítségként a kormány napelem beruházással támogatja a kórház működését. A DK közleményt adott ki, visszásságokra felhíva az olvasók figyelmét. Szokás szerint változtatás nélkül közöljük.
2017-09-08 15:30:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
DK- A GYERMEKEK JOGA AZ OKTATÁS ESÉLYEGYENLŐSÉGE
A DK programjának egyik kiemelkedő eleme az oktatás, mint az ország kiemelkedésének alapvető erőforrása. Ebben nem sok párttal versenyeznek. Hogy a tanév vége, rengeteg szabálymódosítás, hír mit jelenthet a szülők és a diákok számára, erről a Győri Választókerületi Elnökség közleményt adott ki.
2017-06-15 14:22:17, Hírek, Fókuszban Bővebben
TRIANON AZ ÁLDOZATOK TANULSÁGA
1920.junius 4.-én, Horthy Miklós által kinevezett, és egyébként csak pár napig létező „projekt kormány” aláírta az I. világháborút Magyarország számára abszolút vesztesként lezáró békeszerződést. A történelem az élet tanító mestere, azoknak akik a győzelmeiket nem értékelik túl, és azoknak is, akik a vereségből tanulnak, és küzdenek tovább. 97 év távlatából a reális, objektív értékelés lehetőség, kivéve, ha valakiknek nem ez az érdeke. Erről beszél Szabó Zoltán, a DK megyei képviselője. Az évszázados út fő lépései objektív áttekintésére bővebb terjedelmet hagytunk.
2017-06-05 16:20:53, Hírek, Fókuszban Bővebben
Erősödő Fidesz, gyengülő Jobbik, felbukkanó Momentum
Enyhén erősödő Fideszt, stagnáló MSZP-t és picivel gyengülő Jobbikot mért februárban a Závecz Research pártpreferencia-kutatása. A Momentum úgy is beérte az Együttet, a Párbeszédet és a Liberálisokat, hogy nem is szerepelt a listán.
2017-02-24 14:30:57, Hírek, Sport Bővebben
Első12345KövetkezőUtolsó (84)
Oldal tetejére