. Ma Emília napja van.
DK- JELÖLTEK
2017-09-22 17:36:03
DK- JELÖLTEK

DK- JELÖLTEK

A Győri egyes és kettes választókörzet elnöksége közleményt adott ki, hogy rendelkeznek a választókerületi országgyűlési jelöltekkel.
A közlemény szűkszavú, de súlyos mondatokat tartalmaz.

 


A Demokratikus Koalíció  Győr-Sopron-Moson megyei 1-es és 2-es országgyűlési egyéni választókörzetében, az országos elnökség jóváhagyásával induló jelöltjeit megnevezi.Az 1vk jelöltje Glázer Tímea  régió vezető.  A 2.vk jelöltje Horváth János agrármérnök.


A jelöltek felkészítése tervezett ütemben halad, hogy a demokratikus erők képviseletében a legjobb választható jelöltet biztosítsa a DK, az Orbán dúlást megelégelő választók képviseletére. 


 Demokratikus Koalíció Győri Elnöksége


Szabó Zoltán, a DK megyei közgyűlési képviselője kérdésünkre, hogy ez az Botka László vagy az MSZP elleni lépés e, azt válaszolta:

"Semmiképpen! A választóknak joguk van tudni, van e kit választani a Demokratikus Koalíció és az egész demokratikus oldal  értékrendjének, programjának képviseletében. Természetesen felkészült, versenyképes és legfőképp tisztességes képviselőkkel fogunk indulni, mert meggyőződésünk, hogy a demokratikus oldal minden jelöltje, aktivistája részese lesz az Orbán bukása utáni ujjáépítés munkájának. És ebben a DK képviselői élen kell , hogy járjanak! A választói akarat egy jelöltet akar, ezen az oldalon, amit megértettünk és vállalunk egy egyeztetett együttműködésben is."


(szerk)


 

További híreink
Sokan tanulhatnak emberséget frissen világbajnokságot nyert úszónktól
Mohamed Ibrahim a 61. helyen végzett a versenyben. Utolsó lett, 12 perccel a világbajnok Rasovszky mögött. A szudáni fiatalember hajnal háromkor érkezett meg a helyszínre...
2019-07-13 17:44:25, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Halló-halló, itt Észak-Korea: a vezér virslit eszik
Fénylő Csillagunk pénteken hajnalban, a Kossuth rádióban elmondta, hogy kedves neje épp a nyári konyhában főzi a baracklekvárt, kijelentette, hogy nincsenek éhező gyereke...
2019-07-13 13:05:31, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A DK kilépett az ózdi összefogásból a náci-feelinges jobbikos jelölt miatt
„Bár a kígyó a bőrét levedli, a politikában indokolt az elvek számonkérése” – áll többek között az indokok között, amellyel feltehetően arra a jópofa poénnak éppen nem ne...
2019-07-13 13:05:27, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mohamed Ibrahim a 61. helyen végzett a versenyben. Utolsó lett, 12 perccel a világbajnok Rasovszky mögött. A s...
Bővebben >>