. Ma Donát napja van.
DK- JELÖLTEK
2017-09-22 17:36:03
DK- JELÖLTEK

DK- JELÖLTEK

A Győri egyes és kettes választókörzet elnöksége közleményt adott ki, hogy rendelkeznek a választókerületi országgyűlési jelöltekkel.
A közlemény szűkszavú, de súlyos mondatokat tartalmaz.

 


A Demokratikus Koalíció  Győr-Sopron-Moson megyei 1-es és 2-es országgyűlési egyéni választókörzetében, az országos elnökség jóváhagyásával induló jelöltjeit megnevezi.Az 1vk jelöltje Glázer Tímea  régió vezető.  A 2.vk jelöltje Horváth János agrármérnök.


A jelöltek felkészítése tervezett ütemben halad, hogy a demokratikus erők képviseletében a legjobb választható jelöltet biztosítsa a DK, az Orbán dúlást megelégelő választók képviseletére. 


 Demokratikus Koalíció Győri Elnöksége


Szabó Zoltán, a DK megyei közgyűlési képviselője kérdésünkre, hogy ez az Botka László vagy az MSZP elleni lépés e, azt válaszolta:

"Semmiképpen! A választóknak joguk van tudni, van e kit választani a Demokratikus Koalíció és az egész demokratikus oldal  értékrendjének, programjának képviseletében. Természetesen felkészült, versenyképes és legfőképp tisztességes képviselőkkel fogunk indulni, mert meggyőződésünk, hogy a demokratikus oldal minden jelöltje, aktivistája részese lesz az Orbán bukása utáni ujjáépítés munkájának. És ebben a DK képviselői élen kell , hogy járjanak! A választói akarat egy jelöltet akar, ezen az oldalon, amit megértettünk és vállalunk egy egyeztetett együttműködésben is."


(szerk)


 

További híreink
DK- A MEGYEI ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ JELÖLTEK SORA TELJES
A Demokratikus Koalíció közleményben tudatta, hogy képviselő jelöltjei készen állnak Győr-Moson-Sopron megyében.
2017-10-05 10:05:08, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
ÖNRENDELKEZŐ ÉLETET ÉLNI - SAJTÓKÖZLEMÉNY
Önrendelkező élet: tényleges elköteleződést várnak a mozgássérült emberek a magyar államtól A magyar államnak ténylegesen el kell köteleződnie a fogyatékos személyek j...
2017-09-22 17:12:16, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Civilkampány indul a kórházi fertőzések feltárásáért
Kampányt indít a Társaság a Szabadságjogokért a kórházi fertőzések ellen, mivel nincsen olyan jogi eszköz, amellyel ki lehetne kényszeríteni a vizsgálatot az ilyen ügyekb...
2017-02-23 18:15:24, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére