. Ma Emma napja van.
DK- JELÖLTEK
2017-09-22 17:36:03
DK- JELÖLTEK

DK- JELÖLTEK

A Győri egyes és kettes választókörzet elnöksége közleményt adott ki, hogy rendelkeznek a választókerületi országgyűlési jelöltekkel.
A közlemény szűkszavú, de súlyos mondatokat tartalmaz.

 


A Demokratikus Koalíció  Győr-Sopron-Moson megyei 1-es és 2-es országgyűlési egyéni választókörzetében, az országos elnökség jóváhagyásával induló jelöltjeit megnevezi.Az 1vk jelöltje Glázer Tímea  régió vezető.  A 2.vk jelöltje Horváth János agrármérnök.


A jelöltek felkészítése tervezett ütemben halad, hogy a demokratikus erők képviseletében a legjobb választható jelöltet biztosítsa a DK, az Orbán dúlást megelégelő választók képviseletére. 


 Demokratikus Koalíció Győri Elnöksége


Szabó Zoltán, a DK megyei közgyűlési képviselője kérdésünkre, hogy ez az Botka László vagy az MSZP elleni lépés e, azt válaszolta:

"Semmiképpen! A választóknak joguk van tudni, van e kit választani a Demokratikus Koalíció és az egész demokratikus oldal  értékrendjének, programjának képviseletében. Természetesen felkészült, versenyképes és legfőképp tisztességes képviselőkkel fogunk indulni, mert meggyőződésünk, hogy a demokratikus oldal minden jelöltje, aktivistája részese lesz az Orbán bukása utáni ujjáépítés munkájának. És ebben a DK képviselői élen kell , hogy járjanak! A választói akarat egy jelöltet akar, ezen az oldalon, amit megértettünk és vállalunk egy egyeztetett együttműködésben is."


(szerk)


 

További híreink
Rogánné Celeb Cecílián megbukott a HVG négy évtizede
Pedig a nagy múltú hetilap már akkor az utcán volt, amikor a parvenü (értsd: érdemei híján, de felkapaszkodott) delnő még nem - tán még ki sem kelt a kígyótojásból.
2019-04-18 17:31:17, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A Fidesz-kormány új kultúrliblingje leállíttatta Bródy elkészült darabját
Bródy János szerzőtársával egy Bulgakov-műből írt zenés darabot az Operettszínház számra. A darab elkészült, ám azt nem mutatják be. A színház szerint ennek nem politikai...
2019-04-15 16:30:24, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Mi leszel, ha nagy leszel...?; Kormánypárti blogger
Közérdekű adatigénylésre kikérte az Átlátszó, hogy mennyi honoráriumot fizettek kormánypárti bloggereknek az elmúlt három évben. Igen, van ilyen szakma – a jelek szerint.
2019-04-14 11:42:45, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nincs kegyelem. Nádastűz, partszéli lakóparkok, nábobprojektek a tó körül. Szabad terep a surmóságnak a vízfel...
Bővebben >>